Coaching op Strategie, Team en Leiderschap | Jeanet Wolf
arrow_drop_up arrow_drop_down

In 8 stappen Gelukkig leren zijn Ondanks alles

Zodat je je gelukkig leert/blijft voelen ondanks die grote levens veranderende gebeurtenis 

Welke stappen kunnen we samen zetten?

Gratis Email-Cursus : "Gelukkig Ondanks Alles: Dagelijkse Onzekerheden"

In deze 8 stappen in de Gratis Email Cursus leer ik je omgaan met dagelijkse onzekerheden zodat je je eigen gevoel leert sturen.

Een probleem op je werk waardoor je in de stress raakt.
Een opmerking uit je omgeving waardoor je niet voor je droom gaat.

De reactie op je uiterlijk waardoor je jezelf niet meer durft te zijn.

Het succes van een ander zien waardoor je twijfelt aan je eigen kunnen.

Die ene uitspraak waar je maar over blijft malen wat een negatief gevoel geeft.


Allerlei dagelijkse zaken die je gevoel heel negatief kunnen beïnvloeden. Momenten waarop je merkt dat je niet reageert zoals je echt wilt reageren. Bent wie je echt wilt zijn. Zegt wat je echt wilt zeggen.


In 8 stappen leer ik je hoe je stopt met je gevoel negatief laten beïnvloeden door alles dat er in je leven gebeurt. Zodat je Gelukkig leert zijn Ondanks Alles.

Instagram Cursus: "Gelukkig Ondanks Alles: Heftige Gebeurtenis."

Hoe blijf je je gelukkig voelen terwijl jij of iemand waar je van houdt (ernstig of chronisch) ziek is? 

Waarom blijf je malen over die doemscenario's of opmerkingen?

Hoe komt het dat je zo getriggerd blijft raken door bepaalde personen en situaties?


In de Instagram Cursus "Gelukkig Ondanks Alles:  Heftige Gebeurtenis" neem ik je stap voor stap je gevoel te sturen. Zodat je niet alleen de omgeving optimaal kunt steunen tijdens heftige situaties. Maar ook leert het beste voor jezelf te kiezen. 

Want situaties waarin je de diagnose van een chronische aandoening krijgt, het moment dat iemand waar je veel van houdt ernstig ziek blijkt te zijn. Of het moment waarop 1 split-second je hele leven verandert.Of die momenten gaan je gevoel bepalen. Of jij pakt zelf het stuurt vast.


In deze 7 modules leer ik je hoe je voorkomt dat die ene situatie je gehele leven negatief beïnvloedt.

Nr 1 Geluksleer Programma
"Gelukkig om Niks & Ondanks Alles: Beyond"

Gelukkig zijn Om Niks & Ondanks Alles: Beyond.

Wanneer je leergierig bent en alles wilt leren rondom ego, triggers, filters, labels, oordeelloos leven, angsten en contrasten.


Wanneer je al (heel) bekend bent met persoonlijke ontwikkeling en mindset-training en een verdiepingsslag wilt maken. Wanneer je alles wilt leren over leven vanuit flow en intuïtie zonder het zweverig te maken. 

Dan is dit Nr 1 Geluksleer Programma "Gelukkig om Niks & Ondanks Alle" Beyond" de juiste stap voor je.


Via 6 fases krijg je alle handvatten om een verdiepingsslag te maken in mentale en spirituele ontwikkeling. Op een manier die praktisch en down to earth is. Diep gaat en ver voorbij de basics gaat.


6 fases waarin alles dat je leert, hoort en ziet in mijn email- en insta-trainingen, podcasts en (e)boeken samen komt op een veel dieper niveau dan je ergens anders ooit zult vinden.

Wat er allemaal mogelijk is aan resultaat

'Alle kennis en informatie is van onschatbare waarde!"

"De combinatie van zelfontwikkeling, spiritualiteit, 'relaxed vlammen' en af en toe een keiharde spiegel maakt dat ik continu getriggerd word om haar trainingen te volgen. Alle informatie en kennis die gedeeld word is van onschatbare waarde! Jeanet weet waar ze over praat, is duidelijk maar bovenal altijd eerlijk. Geen nonsense maar serieuze content!

Ananda Obst - Deelnemer "Beyond"
"Aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken maar met beiden voeten op de grond wil staan"
"Spiritualiteit, geluksleer en mindset zweverig? Think again! De lessen, inzichten en voorbeelden die Jeanet met je deelt zijn praktisch, verhelderend en lekker concreet. Aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken maar wel met beide voeten op de grond wil staan en graag Gelukkig om Niks en Ondanks alles wil zijn!
Savanna - Podcast fan
"Duidelijke boodschap met een humoristisch randje"

"Spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en kennis gebracht met een duidelijke boodschap en een humoristisch randje. Je zal de confrontatie met jezelf aan moeten gaan, want Jeanet geeft je zulke duidelijke handvaten en feiten, dat je er niet meer van weg kan kijken ;)"

Anne Gerrits - Deelnemer Insta Cursus & Programma "Beyond"

Wat weet ik er nou van?

Dat ene moment waarop mijn leven totaal van koers veranderde weet ik nog precies. Het was een warme zomerdag en ik was een van de paarden aan het trainen. Mijn paarden trainingsstal was een groot succes, mijn bedrijf liep goed, ik had mijn toekomst voor de komende 10+ jaar uitgestippeld.


Totdat ik door 1 kleine verkeerde inschatting van de ene op andere seconde van het paard gegooid werd. En zo onhandig neerkwam dat ik mijn rug brak.


Dat 10-jaren plan kon weggegooid worden. Door die ene seconde moest ik stoppen met alles wat ik tot dan toe kende, wist en gedaan had.

Die ene seconde met die ene heftige gebeurtenis veranderde de koers van mijn leven volledig.


Een minder acute maar bijzonder vervelende situatie bestond uit jaren lang ziekenhuis bezoeken. De extreme vermoeidheid, de dagen waarop ik 16+ uur sliep en bijna niks kon, de aangepaste schoolroosters. De wil om wat te doen maar de energie niet. Na jaren gedoe kreeg ik de diagnose fibromyalgie. En hoewel het fijn is om te weten wat er gaande is, vroeg het acceptatie proces een heel nieuw level van aanpak.


In de zomer van 2018 werden alle plannen weer omgegooid. Mijn man John en ik zouden na 5 jaar opnieuw elkaar het jawoord geven, we zouden onze geloftes vernieuwen op Hawaii. De eerste keer in 2014 deden we dat zonder familie. 3 januari 2019 zouden we na 5 jaar dat weer doen maar nu met onze familie erbij.


Totdat in de zomer van 2018 onzeker werd of we 6 maanden later nog wel compleet zouden zijn als familie. Uit het niets werd bij mijn moeder ver uitgezaaide borstkanker ontdekt. Zo ver dat haar botten gebroken en gescheurd waren door alle uitzaaiingen. Het zag er zo slecht uit dat we niet wisten of we Hawaii zouden halen samen. 


Al deze momenten zijn heftig en levens veranderend. Al deze momenten vragen een grote mate van aanpassingsvermogen.

Al deze momenten leerden mij wat Geluksleer inhoudt en hoe je dit toepast. Al vele jaren train in mezelf en onze klanten in 1 van onze bedrijven op een manier dat zij hun gevoel volledig kunnen sturen.


Of het nu gaat om grote gebeurtenissen of de dagelijkse onzekerheden en twijfels. Gelukkig zijn Ondanks Alles is een levenskunst. En die kunst is perfect te leren. Dat is waar ik je mee help, dat is wat we samen gaan doen. Zodat jij Gelukkig leert zijn Om Niks & Ondanks Alles.