arrow_drop_up arrow_drop_down

Van KankerLijder naar KankerLeider

Door transformatie van kankerpatiënten op gebied van Leiderschap, Voeding, Immuunsysteem, Spiritualiteit & Omgeving

Vanaf januari 2020 zijn we online

Vanaf januari 2020 starten we de eerste training binnen GOAkanker. We zijn keihard bezig met ons team om achter de schermen alles op te bouwen.


Ons doel: De grootste groei veroorzaken in bewustzijn op gebied van holistische kankeraanpak

die we tot nu toe ooit ervaren hebben in Nederland.


Het GOA platform zal gaan bestaan uit heel veel gratis content en een aantal essentiële online te volgen trainingen.

Iets waarvan we in januari de eerste dingen gaan lanceren.

"Het is niet te genezen. Dat is echt de boodschap.”

Dat zijn de letterlijke woorden die we op 31 juli 2018 te horen kregen.


Begin juli 2018 begon een onverwachte achtbaan in ons leven. We stapten in, voor we het wisten gingen we door de looping en niet veel later voelde het alsof we een vrije val maakten en alles om ons heen wegviel.


Kanker. Ver uitgezaaide borstkanker. Uitgezaaid tot in de botten met als lichtpuntje geen uitzaaiingen in de organen. Toen wisten we nog niet dat er niet veel later ook lever-uitzaaiingen bij zouden komen.


Op 31 juli kregen we te horen dat mama niet meer te genezen was.

"Er is niets dat je zelf kunt doen, behalve op gewicht blijven"

Dat we weinig gestimuleerd werden om alle mogelijkheden te verkennen werd vrij snel duidelijk.

Ik stelde vragen of voeding verschil kon maken of er iets anders was dat we zouden kunnen doen.

 

Maar de opmerkingen die ik kreeg als reactie daarop varieerden van ‘nouja, je kunt het altijd proberen soms kan het helpen’ tot ‘voeding heeft helemaal geen invloed hierop’ tot ‘nee hoor, een dieet van duivenmelk met rodebietensnippers gaan je echt niet helpen’. Dat ‘duivenmelk’ en ‘rodebietensippers’ met een grote hoeveelheid sarcasme uitgesproken.

 

Ik was het ermee oneens.

Ik was het ermee oneens dat we maar moesten afwachten.

Ik vond het nergens op slaan dat we niks anders konden doen dan de bestralingen ondergaan, pillen slikken en afwachten.

 

Dat kan toch niet?

Dat wil je toch niet?

Je gaat toch niet ‘niks’ doen en ‘hopen’ dat het goedkomt?

Wanneer je zelf ook wat wilt doen aan je kanker

Leiderschap nemen over je kanker

Gesteund of niet, we beseften ons 1 ding. Als we niks zouden doen en enkel zouden afwachten, zou de uitkomst sowieso niet gunstig zijn.


Daarom besloten we naast de reguliere aanpak van bestraling en anti-hormoontherapie een holistische benadering te hanteren.


Geen idee waar te moeten beginnen en mama te ziek en zwak om zelf dingen te bestuderen, begon ik met een zoektocht.


Een zoektocht die uiteindelijk leidde tot experts op verschillende gebieden. Boeken die handvatten boden. Succesverhalen die hoop gaven. 


Met als resultaat dat mama zich kon aansluiten in het rijtje 'succesverhalen'. 


1 van onze gestelde doelen was: "Weer kunnen lopen aan het eind van het jaar, zodat we compleet zijn op de trouwerij op Hawaii 3 januari 2019". Dankzij mama's keuzes werd dat mogelijk. Op de foto zie je dat moment vastgelegd.

Van 'niet te genezen' naar succesverhaal

Van een 'niet te genezen' stadium, niet kunnen lopen, uitzaaiingen in de lymfe, in een rolstoel zitten door gebroken bekken van de uitzaaiingen in de botten en een CA 15.3 (tumormarker) van 2999 op zijn top (normaalwaarde is 0-30 U/ml).


Naar dagelijks trampolinespringen, fitter zijn dan ooit (ook feitelijk meetbaar) en een constant dalende tumormarker die op 5 dec 2019 op 233 staat.


Omdat ze leiderschap nam over de situatie. Omdat ze besloot niet te hopen en af te wachten. Omdat ze ervoor koos te doen wat ze kon op ieder gebied van haar keuzes.


En, omdat ze de handvatten had.
Handvatten die ik gedurende de nacht leerde, ontdekte en las. Waar honderden uren in gingen zitten. Terwijl ik overdag mee ging naar het ziekenhuis en ons bedrijf runde. Kon ik in de nacht de tijd nemen om alles te lezen en te leren dat er was.


We hebben alle research zelf moeten doen. Alle experts moeten benaderen. Alle boeken moeten lezen. En dat deden we allemaal met liefde, en vol geloof dat het anders zou kunnen dan wat we vanuit het ziekenhuis mee kregen. 


Maar niet iedereen heeft die tijd, de zin of de energie om al dat werk er in te steken. Daarom hebben we alles voor je gebundeld op GOAkanker.nl want er is meer mogelijk dan 'hopen' en 'afwachten'.

Laten we samen doen wat we kunnen en leiderschap nemen

Holistische kanker aanpak

GOA, 'Gelukkig Ondanks Alles' of in het engels 'Greatness Over Adversity' (grootsheid boven tegenslag). 


Want kanker aanpakken vergt leiderschap van je. Het vergt moed, vertrouwen en de juiste actie. Ondanks alles.

En dat begint bij het hebben van een basis waar je alle nodige handvatten vindt die jou ondersteunen.

Niet 'in plaats van' regulier, maar 'samen met' regulier. Het beste van alle werelden combineren we binnen GOA. Zodat jij zelf leiderschap kunt pakken over je situatie.


Dat is wat we voor ons zien. Een beweging van mensen die in plaats van KankerLijder kiest om KankerLeider te worden.


Zodat we samen de grootste groei kunnen veroorzaken in bewustzijn op gebied van holistische kanker aanpak die we tot nu toe in Nederland ervaren hebben.


Door de transformatie van kankerpatiënten op gebied van Leiderschap, Voeding, Immuunsysteem, Spiritualiteit & Omgeving

Holistische Kanker Aanpak voor KankerLeiders

Binnenkort online

In 2020 openen de deuren van GOA. Het platform waarbij je alle handvatten krijgt op gebied van holistische kanker aanpak.


We zullen ervoor zorgen dat je alle nodige handvatten krijgt via gratis podcasts, emails en artikelen. En meer de verdieping in kunt per pijler binnen de holistische kanker aanpak via de trainingen die we samenstellen.


Omdat het allemaal (heel ;) ) veel tijd kost om te maken zullen we heel 2020 de tijd nemen om GOA tot het meest waardevolle en complete platform te maken rondom holistische kanker aanpak.


Zodat je er bewust voor kunt kiezen KankerLeider te worden. En meer te doen dan 'hopen' en 'afwachten'. 


Hoewel je nooit garanties hebt, weet je 1 ding zeker: Het moment dat je te maken krijgt met kanker, wil je in ieder geval alles doen dat je zelf kunt.


Vanaf januari 2020 openen we en kun je samen met ons stap voor stap volledig leiderschap gaan pakken.

Wie is Jeanet Wolf?

Hoi, ik ben Jeanet. Vrouw van John sinds 3 januari 2014, eigenaar van 2 bedrijven, en dochter van een KankerLeider.


En ik ben er klaar voor om, samen met jou, de grootste groei in Nederland te veroorzaken op gebied van holistische kanker aanpak.


Want ik heb er de pest in dat kankerpatiënten en hun omgeving dom gehouden worden. Niet leren om zelf beslissingen te nemen. "Afwachten" als advies krijgen. En in veel gevallen zelfs weggehouden worden bij cruciale informatie die al het verschil kan maken.


Garanties in het leven heb je niet en dat alles zomaar anders kan lopen heb ik meerdere keren in het leven geleerd. Zoals toen ik in 2012 mijn rug brak en mijn leven totaal anders gevormd moest worden, zoals toen ik de diagnose fibromyalgie kreeg. Of zoals in 2018, toen de kans groot was dat we mama zouden verliezen aan kanker.


Logica, wetenschap, spiritualiteit, een hele grote dosis nieuwsgierigheid en jezelf durven confronteren met je eigen bullshit. Dat zijn mijn wapens om het maximale uit het leven te halen. Leiderschap nemen bij alles dat er gebeurt. En ik ben er klaar voor dat ook samen met jou te gaan doen. In dit geval op het gebied van Holistische Kanker aanpak.